Download lagu Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video ) Mp3

Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video )

Listen: 2,150,373

Duration: 6:37




Lirik:

TIWAS TRESNO
♥️ Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi.....

# Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

* Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno


Song & Lyric : Via Vallen
Arr : Deden Mahdyan
Saxophone : Willy Hutabarat
Produksi : VIVA MANAGEMENT
Produser : Via Vallen
Label : Ascada Musik
Video : Mavi Studios
Creative : Via Vallen

CP : +62 8123-544-3200 ( YANTO )
Go follow semua media sosial Via Vallen
Instagram : http://instagram.com/viavallen
Twitter : @viavallen01
Facebook fan page : https://www.facebook.com/viavallenofficialpage/



Download Lagu Gratis Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video ) di LaguTerkini - https://laguterkini.id, Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video )

Home